Julian Finney/Getty Images
PODRŠKA KOLEGA

BIVŠA ZVIJEZDA CHELSEAJA NAPRASNO RASKINULA UGOVOR S KLUBOM ZBOG - KORONAVIRUSA Pravi presedan igrača koji je protiv Vatrenih igrao na SP-u u Rusiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2020. 09:35

Bivši nogometaš Chelseaja John Obi Mikel naprasno je prekinuo svoj ugovor s turskim Trabzonsporom.

Prošlog je ljeta 32-godišnji Mikel potpisao dvogodišnji ugovor s turskim prvoligašem, a do prekida suradnje došlo je zbog nezadovoljstva igrača činjenicom da se tursko prvenstvo nastavlja uslijed pandemije koronavirusa.

"Ima važnijih stvari u životu od nogometa. Ne osjećam se ugodno igrati i ne želim igrati nogomet u ovakvim oklonostima. Sada bi svi trebali biti kod kuće s obiteljima i voljenima u ovim ključnim trenucima. Sezona treba biti otkazana u ovim turbulentnim vremenima", rekao je Nigerijac, koji je boje Chelseaja branio između 2006. i 2017. godine, a s nigerijskom je reprezentacijom igrao protiv Vatrenih na SP-u u Rusiji.

Tursko prvenstvo jedno je od rijetkih koje se nastavilo uslijed pandemije koronavirusa, a utakmice se trenutno igraju pred praznim tribinama i nije u planu suspendirati sezonu.

Na društvenim mrežama Mikelov je potez naišao na podršku kolega nogometaša, ali i kritike pojedinih navijača Trabzonspora.

"Imaš potpuno pravo Johne, život je važniji od nogometa", napisao mu je Radamel Falcao, dok je Didier Drogba njegove riječi okarakterizirao kao 'riječi mudrosti'.

"Ti si pi**ca', napisao je jedan ogorčeni navijač Trabzonspora na društvenim mrežama dok su ga neki okarakterizirali 'slabićem'. Na to je ekspresno uzvratila njegova partnerica Olga Allegra koja je svog momka okarakterizirala kao 'junaka'.

Linker
04. svibanj 2024 14:12