Srdjan Vrancic / CROPIX
OSVOJIO NASLOV

BIVŠEG DINAMOVCA ŽELI JEDAN OD NAJVEĆIH SVJETSKIH KLUBOVA? Menadžer za SN prokomentirao veliku priču: 'Zvali su ga ponovno čak i iz Dinama'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 23. prosinac 2019. 20:31

Zanimljiva vijest stigla je iz Argentine putem tamošnjih medija. Naime, Argentinci zadnjih dana često pišu da bivšeg Dinamova stopera Leonarda Sigalija (32) želi velikan iz Buenos Airesa, slavna Boca Juniors.

Sigali standardno i dobro igra u Racingu, s kojim je osvojio i naslov argentinskog prvaka, stigao je u jednom trenutku i na širi reprezentativni popis, a sad ga, navodno, želi ugledna Boca. Međutim, kad su tamošnji mediji kontaktirali njegova menadžera Marcela Carraceda, on im je tom prilikom otkrio nešto sasvim drugo.

- Nije bilo kontakata s Bocom, Leo se sasvim identificira sa svojim sadašnjim klubom. Međutim, postoji interes inozemnih klubova, a čak je i njegov bivši klub Dinamo nazvao i raspitivao se za njegovu situaciju. No Sigaliju je ovdje ugodno i želi ostati u Racingu - rekao je Sigalijev menadžer.

Međutim, kako smo čuli od izvora bliskih Dinamu, opcija njegova povratka u Maksimir nije trenutno izvjesna niti se očekuje da bi Argentinac tijekom siječnja mogao biti bliže modrom dresu. Uostalom, trenutno Dinamov trener Nenad Bjelica u svojim redovima ima trojicu sigurnih stopera, Emira Dilavera, Dinu Perića i Kevina Theophile-Catherinea, nakon ozljede se vraća Marko Lešković, na vrata prve maksimirske momčadi već su zakucali Gvardiol i Šutalo.

Novi igrač na tu poziciju mogao bi doći tek ako netko od navedenih ode iz Dinama, a u ovom se trenutku takav rasplet ipak ne nazire.

Linker
26. travanj 2024 06:02