Bozidar Vukicevic / CROPIX / CROPIX
NOVI TRENERSKI PUT

BIVŠI HAJDUKOVAC BRILJIRA U SUSJEDSTVU Ekspresno okrenuo klub 'naglavačke', oduševio javnost i najavio: 'Želimo pobijediti sve do kraja'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2017. 22:37

Goran Sablić, nekadašnji nogometaš Hajduka i trener Splita, odlično je započeo svoj trenerski put u susjedstvu. Široki Brijeg se njegovim dolaskom preporodio i ostvario dvije uvjerljive utakmice uz izbacivanje Zrinjskog iz Kupa.

"Igrači polako prihvaćaju sve moje zamisli. Reprezentativna pauza nam je došla u pravo vrijeme, a mi smo radili jako kvalitetno. Nije slučajnost što smo tako efikasni jer ako je igra dobra i stvaraju se prilike, onda i nije tako teško sve to pogađati", rekao je Sablić kojeg sada čeka utakmica u Vitezu:

"Nadam se još jednom dobrom izdanju jer želimo pobijediti u svim utakmicama do kraja. Kup je naravno u prvom planu, a u prvenstvu želimo ostati prvi u Ligi za ostanak. Samopouzdanje nam je na visokoj razini i u dobroj smo formi."

Široki Brijeg je po dolasku Sablića, dakle, ostvario maksimalnih šest bodova uz gol-razliku 9:1. Ekipa iz Hercegovine zauzima prvo mjesto skupine za ostanak u ligi s 34 boda, slijede Mladost s 27, Doboj 24 itd.

Linker
30. travanj 2024 07:31