Keylor Navas
 Ina Fassbender / AFP / INA FASSBENDER AFP
STRAH OD KORONE

BIVŠI MODRIĆEV SUIGRAČ POBJEGAO IZ EUROPE, A PUT GA JE KOŠTAO 200 TISUĆA EURA 'Mi smo ljudska bića, a ponekad se i njih bojimo...'

Piše: HinaObjavljeno: 30. ožujak 2020. 10:27

Vratar francuskog nogometnog prvaka PSG-a Keylor Navas bez dozvole kluba otputovao je u rodnu Kostariku, a troškove puta platio je 200.000 eura.

Navas se od pandemije koronavirusa, koja 'trese' Europu odlučio skloniti u domovini.

Premda su mu u klubu savjetovali da to ne učini, Navas je unajmio zrakoplov i otputovao u San Jose. Kako prenose francuski mediji troškovi puta za Navasa i njegovu obitelj iznosili su 200.000 eura.

"Mi smo ljudska bića, a ponekad se i njih bojimo. Okrećemo se Bogu na koljenima kako bismo preuzeli kontrolu nad situacijom i dali nam mir koji tražimo .Moramo ostati ujedinjeni i poštivati ​​pravila koja su nam nametnuta," poručio je Navas koji će idućih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Paris Saint-Germain's Costa Rican goalkeeper Keylor Navas gestures during the UEFA Champions League Last 16, first-leg football match BVB Borussia Dortmund v Paris Saint-Germain (PSG) in Dortmund, western Germany, on February 18, 2020. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
Ina Fassbender / AFP / INA FASSBENDER AFP
Keylor Navas

Ranije su fracusku prijestolnicu napustili i Neymar, Thiago Silva, te Edison Cavani.

Linker
25. travanj 2024 03:36