Damir Krajac / CROPIX
POTPIS SLJEDEĆEG TJEDNA

BIVŠI VATRENI PROŠAO LIJEČNIČKI, ALI ZAPINJU PREGOVORI OKO NAJJAČEG POJAČANJA Činio se kao najjednostavniji Dinamov transfer, ali ima jedan problem...

DINAMO Nakon odlaska Ante Ćorića i sve izglednijeg nedolaska Sammira Modri su u potrazi za playmakerom
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. lipanj 2018. 18:50

Sređuju se posljednje “papirnate” sitnice između Dinama i PAOK-a, tako da bi, po najnovijim informacijama, bivši Vatreni Marin Leovac za Modre trebao potpisati idućeg tjedna.

Leovac je, inače, prošao liječnički pregled, tako da nema problema sa zdravstvenom dokumentacijom, već se sređuje dio papirologije vezan uz pregovore maksimirskog i solunskog kluba i uvjete koje si međusobno postavljaju.

Tako to ide kod transfera, priča se zna malo odužiti, potpis prolongirati, ali u ovom slučaju ne bi trebalo biti zadugo. Također, polako se privodi kraju dolazak stopera St. Etiennea Kevina Theophile-Catherinea. On je također jedan od onih koji spadaju u rubriku “dolazi, ali još malo pričekajte”. Francuski je stoper “u postupku”, ali to još nije toliko sigurno kao kod Leovca.

Varazdin, 070615.
Gradski stadion Varazdin.
Prijateljska nogometna utakmica reprezentacije Hrvatske i Gibraltara.
Na fotografiji: Marin Leovac.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

No izvori kažu da bi uskoro sve trebalo biti prema predviđanjima te da će francuski stoper sljedeće sezone biti dio Dinamove momčadi. Naime, problem je u tome da je Kevin na obiteljskom odmoru u Argentini, a to je malo predaleko da bi došao na dogovor u Zagreb pa se onda opet vratio na odmor. Tako da bi, po posljednjim informacijama, u plavi dom na konačne pregovore trebao doći za dva tjedna.

Pitaju nas mnogi ovih dana hoće li u Maksimir stići najjače pojačanje, Lovro Majer iz Lokomotive, jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša. Naime, nakon odlaska Ante Ćorića i sve izglednijeg scenarija da se Sammir neće vratiti, Dinamu treba playmaker. Istina jest da tu poziciju može pokrivati Dani Olmo, ali Majerov bi dolazak definitivno bio bingo.

Naravno, očekivalo se da to bude najjednostavniji transfer, bar bi dolazak igrača iz Lokomotive u Dinamo to trebao biti, no čujemo da je nešto zapelo, da su pregovori “teške naravi” jer da je mama Majer dosta tvrda pregovaračica...

Linker
17. travanj 2024 21:42