Drago Sopta/CROPIX
RAZLOG ZA VESELJE

Bod i pogodak razveselili gazdu: 'Mamić nas je pozvao na feštu, zaslužili smo...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. prosinac 2012. 14:39

Kako je malo potrebno za sjajnu atmosferu i slavlje u Maksimiru. Ili je to možda mnogo? Nakon utakmice svi igrači Dinama uputili su se u svečanu ložu. Pozvao ih je Zdravko Mamić. Izvršni dopredsjednik želio je čestitati dečkima na prvom bodu i pogotku u Ligi prvaka.

Svi su jurili na proslavu, junak utakmice Ivan Krstanović u prolazu nam je kazao:

- Pozvao nas je Zdravko Mamić, idemo se proveseliti, zaslužili smo.

Zaista su zaslužili. Plavi dečki prolazili su pokraj nas, svi nasmiješeni i veseli, remi je za njih predstavljao golemo zadovoljstvo. Jedni drugima pružili su “give me five”, grlili su se svakim koga su vidjeli na putu od južne tribine do zapadne. U svečanoj loži otvaralo se piće, slavlje je očigledno potrajalo dugo u noć.

Sasvim logično, kad je izgledalo da su Modri totalno potonuli, ukazao se Ivan Krstanović i ovosezonska priča, bez obzira što su Modri ispali iz Europe, imala je lijep završetak.

U trenucima dok su plavi dečki odlazili na veselicu, nakon dugo vremena ispod zapadne tribine čulo se skandiranje navijača “Dinamo, Dinamo”. Bez obzira što je i dalje sniježilo, poklonici Modrih odali su počast Jurčićevim dečkima. Bilo je to lijepo čuti. Konačno sreća i radost u Maksimiru nakon utakmice Lige prvaka. Koliko smo to samo dugo čekali...

Linker
27. travanj 2024 05:16