Foto: Damir Krajac / CROPIX
PRESS KONFERENCIJA

'BOLI NAS JOŠ I DANAS PORAZ OD RIJEKE U FINALU KUPA' Dinamov trener najavio okršaj s rivalom u Superkupu, evo koji sastav Modrih bi mogao istrčati

Nogometaši Dinama i Rijeke odmjerit će snage u subotu (20 sati) u Maksimiru u utakmici Hrvatskog superkupa. Taj susret ujedno označava i početak domaće nogometne sezone, a najavio ga je na službenoj presici trener Modrih Nenad Bjelica.
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 12. srpanj 2019. 15:34

"Željno čekamo Superkup! Svi znamo kako je to prošlo u finalu Kupa, boli nas još i danas taj poraz. Tada je Rijeka bila bolja i zasluženo slavila, više je željela tu pobjedu, zato sad i igramo ovu utakmicu. Iako nismo kompletni, dobro smo se pripremili fizički i taktički i vjerujemo da ćemo s onima kojima istrčimo pokazati da smo bolji", rekao je Bjelica.

"Spremni smo za obje varijante suparnika, kao u zadnje dvije utakmice s nama i ovo što smo analizirali s njihovih pripremnih ogleda. Pobjeda bi nam puno značila, bila dodatni vjetar u leđa u gustom rasporedu koji nas očekuje", najavio je Dinamov strateg prvi novosezonski ogled s "najvećeg suparnika u Hrvatskoj zadnjih godina".

Poznato je da zbog ozljeda ne konkuriraju Dilaver i Moharrami te mladi reprezentativci koji su se nedavno priključili, Moro i Šunjić, a upitni su još Ademi i Theophile.

- Imamo još jedan trening u petak, pa jedan u subotu ujutro, dva su cijela dana su do utakmice, mogao bi Ademi biti na raspolaganju, ali vidjet ćemo kako će mu tijelo reagirati. Slično vrijedi i za Theophilea – poručio je trener "modrih".

Zamjene za potonju dvojicu su Gjira i Lešković.

Kako bi Dinamo mogao istrčati protiv Rijeke:

Dinamo (4-1-4-1): Livaković – Stojanović, Theophile, Perić, Leovac – Ademi – Hajrović, Majer, Gojak, Oršić – Gavranović

Linker
20. travanj 2024 08:58