ODLAZI BRAZILAC?

BOMBA IZ MAKSIMIRA Mirko Barišić potvrdio: Dynamo iz Kijeva želi Sammira!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. prosinac 2012. 12:28

Možda vam je promaknulo, ali prije prve utakmice Modrih i kijevskog Dynama pomoćni trener Kijevljana, nekadašnji sjajni nogometaš Sergej Rebrov, kazao je sljedeće:

- Sammir je najbolji igrač zagrebačkog Dinama!

Rebrov je špijunirao Plave na utakmicama Prve HNL na Kantridi gdje su izgubili od Rijeke (0:3) i na vječitom derbiju s Hajdukom u Maksimiru kad su pobijedili (3:1).

U tom trenutku ta izjava Rebrova nije bila čudna i iznenađujuća, jer nije preteško zaključiti da je novi reprezentativac Igora Štimca zaista među najboljim nogometašima Modrih. Međutim, jučer smo saznali da to tepanje i komplimentiranje Sammiru nije bilo samo logično opažanje njegovih igračkih kvaliteta.

Naime, u ponedjeljak navečer su se na službenoj večeri sastale delegacije imenjaka. Zagrebačku su sačinjavali predsjednik Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina, sportski direktor Zoran Mamić, direktorica za međunarodne odnose Amra Peternel, te klupska djelatnica Sanda Mamić, dok su kijevsku sačinjavali ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj Aleksander Levčenko, generalni direktor Čekolanidze, te bivši igrač, a sad visoko pozicionirani klupski djelatnik Oniščenko, bivši suigrač Olega Blohina.

Razgovaralo se o mnogim stvarima, ali jednu nam je u jučerašnjem razgovoru otkrio predsjednik Mirko Barišić...

- Dynamo iz Kijeva zainteresiran je za Sammira!

Kad to kaže predsjednik, onda ta priča nije neozbiljna. Nije to sve...

- Kijevljani su nam kazali da ih zanimaju još neki naši igrači, doslovce su nam kazali da će nam se 'užariti’ telefoni i mailovi ovog zimskog prijelaznog roka!

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Linker
30. travanj 2024 20:28