REUTERS/Antonio Bronic
BORBA DIVOVA ZA MLADOG DINAMOVCA

BOMBA IZ MAKSIMIRA! REAL PRETEKAO BARCELONU I MODRIMA NUDI 26 MILIJUNA EURA? Na pomolu senzacionalan transfer najveće mlade zvijezde Dinama!

Španjolski i francuski mediji tvrde da Barcelona i Real ratuju zbog mladog veznjaka, ali i da je najbliži Camp Nouu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. siječanj 2019. 17:12

Dani Olmo je nakon priprema Dinama u Turskoj otputovao u Barcelonu, danas se vratio u Zagreb. Trener Nenad Bjelica dao mu je slobodno. Nakon posjeta Barceloni svjetski mediji raspisali su se da mladi Dinamov igrač potpisuje za katalonskog velikana, ali i da se vodi rat između Barce i Reala iz Madrida oko dovođenja modre zvijezde.

O tome smo pisali još dok je Dinamo bio na turskim pripremama, ali sad priča dobiva još oštrije konture. Francuski L'Equipe objavio je da Barca želi dovesti Olma te da se u priču gura i madridski Real koji po ovom izvoru nudi Dinamu 26 milijuna eura, milijun više nego Barcelona!

Međutim, ovdje se barata podatkom da Olmo u svom ugovoru ima klauzulu po kojoj ne može otići iz Maksimira ako netko ne uplati 25 milijuna eura, pa eto, Real nudi nudi milijun više ne bi li na startu pokušao eliminirati najljućeg suparnika Barcelonu. To, prema našim spoznajama, nije istina, Olmo nema nikakvu klauzulu u ugovoru...

VIDEO: DAVORIN OLIVARI

Španjolski Sport pak danas nudi naslov: "Rat Barcelone i Reala za Olma!"

Usput je na TV Barca prikazan i petominutni film o mladom Dinamovu igraču. I Marca izvještava o Realovoj i Barceloninoj namjeri te navodi: "Dani Olmo, s obzirom na svoje kvalitete, privlači interes i Real Madrida i Barcelone. Oba su kluba spremna voditi bitku za Dinamova veznjaka."

Što će biti os svega vidjet ćemo sljedećih dana. Dani Olmo stigao je iz Barcelone u Dinamo kao 16-godišnjak, a četiri godine kasnije Olmo jedan je od krucijalnih igrača zagrebačkog kluba koji je ispisao povijest izborivši dugo čekano europsko proljeće, a našao se i u prestižnom izboru za najboljeg mladog igrača Europe Golden Boy.

U nedavnom razgovoru za SN, 20-godišnji je supertalent ovako prokomentirao kako se nosi sa svim tim pričama.

"Lako jer uopće nisam razmišljao o tome. Posve sam sretan u Dinamu i to nije tek kurtoazna izjava. Super mi je živjeti u Zagrebu, igrati za ovaj klub, imam ovdje sjajne prijatelje. Meni se stvarno nikamo ne žuri. Karijeru treba graditi pametno, a to ovdje u Dinamu ide jako dobro. Eto, pred nama je nova polusezona u kojoj ćemo i dalje igrati u Europi, vjerujem da ćemo nuditi dobre igre i da će sve biti dobro".

Linker
03. svibanj 2024 04:13