LEWANDOWSKI

Borussia odbila Chelsea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2012. 15:03

Sjajnim igrama prošle sezone u dortmundskoj Borussiji, osvajaču Bundeslige i DFB Pokala, 23-godišnji Poljak Robert Lewandowski je itekako skrenuo pozornost na sebe.

Na prvi pogled se u njega zaljubio Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, pa se tijekom Europskog prvenstva mnogo pričalo o tome da će Poljak nastaviti karijeru na Old Traffordu. Čak je i tadašnji poljski izbornik Smuda novinarima izjavio da njegov najbolji napadač ima spreman ugovor s Manchesterom.

No, ništa se nije dogodilo od njegovog odlaska u Manchester United, kao što neće završiti niti u Chelseaju, makar je aktualni prvak Europe poslao ponudu prema Dortmundu.

Chelsea je ponudio 17 milijuna engleskih funti, ali Borussija je glatko odbila tu cifru. Inače, nešto ranije je Borussija i javno obznanila da neće progovoriti niti slova o tom transferu ne bude li na stolu - najmanje 20 milijuna funti.

Inače, Lewandowski je izjavio da mu je jedan od nogometnih snova zaigrati u Premiership, ali da se niti malo neće buniti ostane li i dalje član fantastične Kloppove pobjedničke momčadi.

Linker
23. rujan 2024 20:32