Ronald Goršić/CROPIX
ZAOKRET NA POMOLU

Božićne želje trenera Modrih: Dinamo opet želi dovesti Anasa Sharbinija na Maksimir

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. prosinac 2012. 23:26

Mnogo zanimljivih stvari događa se ovih dana u Maksimiru kad se radi o zimskom prijelaznom roku. Istina, još nema konkretnih zbivanja, nitko još nije otišao, a došao je samo Zvonko Pamić, makar će nas sportski direktor Zoran Mamić upozoriti:

- Zvonko Pamić još nije potpisao.

Jučer smo se, međutim, sudarili s jednim vrlo pouzdanim izvorom iz Maksimirske 128 koji nas uvjerava:

- Dinamo opet želi dovesti Anasa Sharbinija!

Po našem izvoru Anas je i želja trenera Krune Jurčića koji ima vrlo dobro mišljenje o igraču koji je trenutačno član Al Ittihada i koji nije primio plaću već tri mjeseca. U Maksimiru drže da bi se priča mogla kompenzirati, te da bi Sharbini mogao stići u Maksimir bez odštete. Po objavljenim informacijama mlađi Sharbini u Al Ittihadu ima plaću oko milijun dolara godišnje, ali ne bi loše prošao niti u Dinamu, s obzirom da bi mu maksimirski vlastodršci mogli ponuditi plaću od oko 450.000 eura godišnje.

E, sad, Sharbini je u ekskluzivnom intervjuu SN-u prije nekoliko dana rekao da mu je u slučaju odlaska iz Al Ittihada prva opcija Rijeka i povratak na Kantridu. Sve O.K, no Rijeka mu sasvim sigurno ne može platiti koliko mu može platiti Dinamo.

Dinamo je Anasa želio dovesti već nekoliko puta, a najozbiljnija priča dogodila se u kolovozu 2009. godine. Jednog nedjeljnog jutra u zagrebačkom hotelu Sheraton trebalo je pristupiti finalizaciji ugovora između Dinama i Anasa Sharbinija. Tadašnji direktor Damir Vrbanović je već napisao ugovor, poslijepodne se trebala održati pompozna press-konferencija, ali u jednom trenutku se na vratima Sheratona pojavio srditi Zdravko Mamić.

- Sve je propalo. Definitivno odustajemo od posla. Za sve je kriv otac Jamal! Po četvrti me puta zeznuo. Sve smo dogovorili, rukovali se, a onda je on tražio svoj dio u transferu. Ne dam ni centa, mene nitko neće ucjenjivati!

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
16. rujan 2024 06:55