Vladimir Dugandžić/CROPIX
SVE OVISI O VUKUŠIĆU

Braga i dalje čeka Lendrića, na Poljudu još nisu raščistili sami sa sobom - ide ili ostaje!

Ne znaju hoće li prodati Vukušića ili će se ozlijediti neki od onih koji moraju biti standardni pa da im zatreba Lendrić. A malo je vremena..., kaže menadžer Jozipović
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 25. srpanj 2011. 19:17

Sve je bilo spremno da Ivan Lendrić u subotu s ocem Damirom i menadžerom Matom Jozipovićem ode na liječnički pregled te potpis ugovora s Bragom, koji bi Hajduku donio 800 tisuća eura a mladom centarforu blagostanje, ali situacija se promijenila i zasad ništa od transfera.

- U Hajduku nisu raščistili sami sa sobom, ne znaju hoće li prodati Vukušića ili će se ozlijediti neki od onih koji moraju biti standardni pa da im zatreba Lendrić - istaknuo je Jozipović. - Malo je vremena; Ivan se ove nedjelje morao javiti u kamp Zagrebello, a u vezi s Bragom i dalje je sve otvoreno, vidjet ćemo kad se vrati iz Kolumbije.

Centarfor državne postave 'do 20’ rezonira jednako:

- Još je sve izvjesno.

Možda ode, možda i ostane. Zaslužio je priliku da napokon i on službeno nastupi za Bijele, nakon što su prošle dvije godine profesionalnog ugovora. Podsjećamo da je prošlu sezonu proveo u Zrinjskom i sa 16 ligaških golova (dodao i četiri u Kupu) bio najbolji strijelac BH-prvenstva.

- Strašno mi je koristilo sazrijavanje na tim teškim terenima.

Ivan Lendrić je lakonoga špica izrazitog osjećaja za prostor, šansu i egzekuciju. Stručnjaci ga smatraju tipičnim 'killerom’. Brz je, pokretljiv, jednostavan. Ubitačan. Ne čudi što ga proganjaju kupci iz Anderlechta odnosno Brage, ovogodišnjeg finalista Europske lige.

Linker
23. rujan 2024 19:27