REUTERS
JAVLJA THE GUARDIAN

BRITANCI LANSIRALI SENZACIJU O TRANSFERU KOJI BI GLASNO ODJEKNUO Juventus ruši klupski rekord i za 200 milijuna dovodi ponajboljeg igrača današnjice!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2019. 09:51

Vijest koju je lansirao ugledni The Guardian mogla bi šokirati Liverpoolove navijače. Naime, Britanci su objavili senzaciju po kojoj je Juventus spremio čak 200 milijuna eura za Mohameda Salaha!

Iako je trener 'Stare dame' Massimiliano Allegri istaknuo nakon pobjede nad Sassuolom (3:0) da Paulo Dybala i Cristiano Ronaldo mogu igrati zajedno u napadu, činjenica je da Argentinac nije prva opcija u planovima slavnog stratega, a tome svjedoči i razočaravajuća statistika po kojoj je postigao samo dva pogotka u 20 nastupa koliko ih je ubilježio za klub ove sezone.

Talijanski mediji pak sve češće pišu kako bi Dybala mogao napustiti Juve, a kao jedan od potencijalnih kupaca spominje se i Real Madrid.

Što se tiče Salaha, on ima iskustva u Serie A gdje je već nastupao za Romu iz koje je 2017. godine stigao u Liverpool. Čudesni Egipćanin za Redse je odigrao 86 utakmica i pritom postigao 64 pogotka i ubilježio 24 asistencije. Liverpool je Rimljanima za njegove usluge platio 42 milijuna eura, a ako se transfer u talijanskog prvaka ostvari za spomenutu cifru, selidba Salaha postala bi drugi najskuplji transfer u povijesti nakon Neymara koji je iz Barcelone prešao u PSG za 222 milijuna eura.

Ujedno bi ovaj transfer postao i najveći kada pričamo o Juventusu čiji je dosadašnji ulazni rekord dovođenje Cristiana Ronalda (100 milijuna eura).

The Guardian navodi i da bi talijanski velikan možda mogao izabrati jednu drugu opciju, a to je Marco Asensio iz Real Madrida...

Linker
20. travanj 2024 15:58