DOSTA MU JE SVEGA

Bruno Marić: Zbog medijske harange povlačim se iz HDZ-a i sudačke organizacije

'Sa slučajem koji se spominje nemam apsolutno nikakve veze, niti sam ikad sudjelovao u nečasnim radnjama, kako u sportu tako i u civilnom životu...'
Piše: ArhivaObjavljeno: 19. kolovoz 2010. 19:57

Bruno Marić u četvrtak je županijskom odboru HDZ-a u Daruvaru poslao zamolbu za razrješenjem sa svih političkih funkcija, u kojoj tvrdi da nema veze s djelima koja istražuje UEFA. Sadržaj pisma prenosimo u cijelosti:

Poštovani, svjedoci ste medijske harange koja se provodi protiv mene već nekoliko tjedana. Obavještavam vas da sam u slučaju koji se spominje (namještanje finalne Kup utakmice Dinamo-Hajduk) 18. kolovoza u prostorijama HNS-a obavio razgovor sa UEFA-inim istražiteljem. Sa slučajem koji se spominje nemam apsolutno nikakve veze, niti sam ikad sudjelovao u nečasnim radnjama, kako u sportu tako i u civilnom životu.

Međutim svjestan činjenice da je ovaj slučaj jako medijski eksponiran te sam jučer iz priopćenja HNS-a saznao da u tom disciplinskom postupku imam status osumnjičenika, molim vas da moj status u Gradskom odboru stranke, Županijskom odboru i Predsjedništvu ŽO stavite u mirovanje do okončanja ovog slučaja. Ne želim da u razdoblju u kojem ću očito morati dokazivati svoju nevinost stranka koju smo zajedno osnivali trpi bilo kakvu političku štetu.

Koristim priliku da vas obavijestim da sam danas također putem svog odvjetnika g. Vladimira Gredelja uputio zamolbu Hrvatskom nogometnom savezu da me suspendira kako HNS-u i sudačkoj organizaciji kojoj pripadam također ne bih nanio štetu do okončanja slučaja! U nadi da ćete prihvatiti moju zamolbu srdačno vas pozdravljam! Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Daruvar, Bruno Marić

Linker
19. svibanj 2024 04:55