Karl-Heinz Rummenigge

 FRANK HOERMANN/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
TURBULENCIJE U BAYERNU

‘Ako njega ne potjerate, ne vraćam se u klub!‘ Legenda postavila ultimatum, sad je jasno što se točno dogodilo

‘Naljutio se na njega zbog sukoba s bivšim trenerom Hansijem Flickom‘, tvrde njemački mediji.
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2023. 09:09

Samo nekoliko dana nakon što su Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić dobili otkaz u Bayernu, u klub se vratila jedna druga legenda.

Nekadašnji predsjednik Karl-Heinz Rummenigge dobio je u svom novom mandatu drugačiju ulogu, onu člana nadzornog odbora, a njemački mediji otkrivaju kako mu je jedini uvjet za povratak na Allianz Arenu bio - odlazak Salihamodžića.

image

Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić

DANIEL ROLAND Afp(FILES) In this file photo taken on April 22, 2023 (L-R) Bayern Munich‘s President Herbert Hainer, Bayern Munich‘s CEO Oliver Kahn an

"Rummenigge je još u travnju obećao čelnicima kluba da će prihvatiti mjesto u Nadzornom odboru, ali samo ako Salihamidžić bude smijenjen. Naljutio se na njega zbog sukoba s bivšim trenerom Hansijem Flickom", tvrdi Sport1 uz dodatak da popularni Brazzo nije jedini krivac za krizu Bayernu i tešku sezonu u kojoj je bavarski klub na kraju ipak uzeo naslov prvaka.

Salihamidžić se od kluba oprostio gospodski, tvrdi Sport1, a s obzirom da mu je ugovor prekinut tri godine prije isteka, dobit će i popriličnu otpremninu - između šest i osam milijuna eura.

Linker
06. svibanj 2024 05:45