Thomas Tuchel

 KERSTIN JOENSSON Afp
NEMA MJESTA ZA OBOJICU

‘Ako Tuchel ostaje, on odlazi!‘ Trzavice u Bayernu sve veće, legenda strahuje od raspada svlačionice

Dietmar Hamann smatra da zvijezda neće biti zadovoljna ako će biti na klupi tijekom velikih utakmica
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 22. travanj 2023. 15:45

Nakon dvomeča i ispadanja od Manchester Cityja u Ligi prvaka ne prestaju se nizati kritike na račun Bayerna. Već smo pisali o problemima bavarskog kluba koji nema viziju i zbog toga gubi korak s europskim gigantima, a Bild sada piše i da rastu tenzije između igrača i trenera Thomasa Tuchela.

Bivši igrač njemačkog prvaka i stručnjak na SkySportu Dietmar Hamann smatra da bi, ako Tuchel ostane na klupi, Allianz Arenu mogao napustiti njihov legendarni "Raumdeuter" Thomas Müller.

- Ne mogu shvatiti da Tuchel nije stavio Müllera u prvih 11 u ovako bitnoj utakmici gdje mu trebaju iskusni igrači, oni koji su vođe i koji čine svoje suigrače boljima. Činjenica da je Müller tek ušao s klupe umjesto Manéa prava je uvreda za njega, pogotovo kad uzmemo u obzir ono što je Senegalac napravio Sanéu prošli tjedan. Usudim se izjaviti, ako Tuchel ostaje, Müller odlazi - rekao je Hamann.

Njemački stručnjak smatra da Müller neće biti zadovoljan ako će biti na klupi tijekom velikih utakmica, čak i kada bi prihvatio ulogu džokera s klupe.

- On se uvijek stavlja u službu momčadi ispred svojih interesa, no već sada zna da neće biti zadovoljan ako će te utakmice morati gledati s klupe. Samim time, njegov utjecaj u svlačionici bitno će se smanjiti - jasan je Hamman.

Za kraj se bivši njemački veznjak dotaknuo i vodstva kluba, kazavši da nije siguran hoće li ono biti ovdje i iduće sezone.

- Ako Bayern ne osvoji naslov prvaka u Bundesligi, teško mi je zamisliti da Hasan Salihamidžić ostaje u klubu. Bitno je da on i Oliver Kahn sada pokažu zajedništvo, jer u suprotnom klub neće biti na dobrom putu - zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 20:18