CHRISTOF STACHE Afp
SALIHAMIDŽIĆ IMA ‘DŽOKERA‘

Bayern koristi kompjutorski program za sastavljanje momčadi! Otkriven trik kojim se služe čelnici Bavaraca

Zanimljiva vijest vezana za Bayern osvanula je na njemačkom Sport Bildu
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2022. 17:07

Naime, otkriveno je na koji si način Bayernovi čelnici predvođeni sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem pomažu prilikom sastavljanja momčadi i kupovine novih igrača.

Naime, tvrdi se da u Bayernu koriste kompjutorski program koji po odlasku pojedinog igrača iz momčadi odmah ponudi listu igrača koji bi se prema željenim karakteristikama dobro uklopili u profil Bayernove momčadi. Također, sustav im odmah sugerira i plaće koje bi trebali ponuditi potencijalnim pojačanjima.

Dobro je poznato da je Bayern primjer pozitivnog financijskog poslovanja i Bavarci nisu pobornici suludog razbacivanja novaca na igrače iako imaju odlične platežne mogućnosti.

image
JVORGEN FROMME Dpa Picture-alliance Via Afp

Iako su Bavarci ovog ljeta ostali bez Roberta Lewandowskog koji je prešao u Barcelonu, u klub su stigli Ryan Gravenberch i Noussair Mazraoui iz Ajaxa, Sadio Mane iz Liverpoola, Mathijs De Ligt iz Juventusa, te veliki talent Mathys Tel iz Rennesa.

Dakle, ne treba sumnjati da će Bayern opet biti moćan, a Salihamidžić bi trebao produljiti ugovor koji mu vrijedi do lipnja 2023. godine.

Linker
26. travanj 2024 08:59