Hiedi Klum u dresu Bayrna na Allianz Areni

 ORYK HAIST/SVEN SIMON Dpa Picture-alliance Via Afp
PRITISAK RASTE

Bayern ovako nešto ne pamti, ostavke traži čak i slavna manekenka: ‘Ups, jesam li to stvarno rekla?‘

‘Svoj posao radim 24 sata dnevno i uvijek dajem sve od sebe‘, poručio je popularni Braco.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. svibanj 2023. 13:57

Bayern je subotnjim domaćim porazom od RB Leipziga u velikoj mjeri kompromitirao izglede za obranu naslova prvaka Njemačke.

Borussia Dortmund ima dva boda manje, ali i utakmicu manje. Dobiju li obje do kraja (Augsburg i Mainz), Žuto-crni će prekinuti desetogodišnju dominaciju Bavaraca u Bundesligi.

image

Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić

JURGEN FROMME Dpa Picture-alliance Via Afp

A u Münchenu nema mira. ‘Šok-terapija‘ nije uspjela, smjena trenera nije donijela očekivani preporod, nego još veće probleme. Juliana Nagelsmanna je naslijedio Thomas Tuchel koji je totalno podbacio, no postoji i šira slika.

Netko je, naime, donio odluku o promjeni na klupi. Bio je to sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić, koji je imao podršku glavnog direktora Olivera Kahna.

Salihamidžićevu je ostavku zatražila čak i Heidi Klum, 49-godišnja navijačica Bayerna koja je kao supermodel napravila svjetsku karijeru.

Nije za odbaciti ni njenih 11 milijuna pratitelja na Instagramu, koji su na njenom profilu mogli pogledati video u kojem navijači traže odlazak sportskog direktora.

U drugom je video Heidi Klum rekla:

- Zapravo, Hasan bi trebao otići! Ups, jesam li to stvarno rekla? Oh, oprosti!

A šef Bayernove struke nije se previše uzbuđivao svojim statusom.

- Sve odluke donosimo sukladno našem najboljem znanju. Svoj posao radim 24 sata dnevno i uvijek dajem sve od sebe – rekao je Salihamidžić njemačkim novinarima.

Linker
22. travanj 2024 21:07