TOM DUBRAVEC/Cropix
NELOGIČNE ODLUKE

Bivši igrač napao Bayern jer su pustili Hrvata: ‘Sramota. Da je ostao, ne bi bilo problema‘

Lider Bundeslige želi zadržati Stanišića jer će u siječnju trpjeti brojne izostanke stožernih igrača
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2023. 11:48

Zbog manjka minutaže kod Thomasa Tuchela, Josip Stanišić odlučio je sezonu provesti na posudbi u Bayeru iz Leverkusena.

Hrvatski defenzivac ove je sezone upisao samo četiri nastupa za Apotekare i dojam je da je trenutno prijeko potreban u Bayernu koji ga planira vratiti u svoje redove već u siječnju jer situacija im je u obrani daleko od savršene.

Zbog ozljeda nema Dayota Upamecana, Tareka Buchmanna, Noussaira Mazraouija i Joshue Kimmicha, Stanišić bi mogao pokriti i pozicije na središnjem braniču, kao i na desnoj strani, ali...

- Priča nije istinita. Nismo razgovarali s Bayernom o tome. Jasno je da će Josip ostati s nama do ljeta - rekao je sportski direktor Bayera Simon Rolfes za Bild i tako utopio Bavarcima potopio san. Lider Bundeslige želi ga zadržati jer će u siječnju trpjeti brojne izostanke nekih stožernih igrača koji idu na Afrički kup nacija.

Na čitavu situaciju oko Bayerna i Stanišića osvrnuo se stručni komentator Sky Sportsa Dietmar Hamann (50) koji je osim za Bayern tijekom karijere nastupao az Newcastle, Liverpool i Manchester City.

- Prošao je Bayernove mlađe uzraste i ovdje postao reprezentativac. Uopće nije htio napustiti klub, a da je ostao ne bi bilo problema. On je poput dvojice igrača jer može igrati na sredini, na boku. Sramota je što ga na zimu žele vratiti - rekao je Hamann.

Ne uspiju li vratiti Stanišića na zimu, Bavarci će se morati fokusirati na igrače na tržištu, a vidjet ćemo što će se dogoditi sljedećih mjeseci.

Linker
19. svibanj 2024 07:16