Georginio Rutter (lijevo, Hoffenheim) protiv Willija Orbana

 DANIEL ROLAND Afp
NAPETO U BUNDESLIGI

Bolan poraz Gvardiola i društva, Borussia Dortmund srušila Sosu & Co. te došla na samo bod iza Bayerna

Andrej Karamarić nije igrao zbog potresa mozga, Marin Pongračić je cijeli meč ostao na klupi...
Piše: HinaObjavljeno: 20. studeni 2021. 18:01

Borussia Dortmund je slavila kod kuće protiv Stuttgarta s 2-1 u 12. kolu Bundeslige i sada je samo bod od lidera Bayerna. Klub iz Dortmunda je teško došao do bodova, poveli su tek u 56. minuti golom Malena, da bi gosti izjednačili u 63. preko Massima.

Gol vrijedan pobjede zabio je Marco Reus pet minuta prije kraja. Borna Sosa je odigrao cijeli susret za Stuttgart, dok je Marin Pongračić ostao na klupi Borussije.

Hoffenheim je bez Andreja Kramarića (potres mozga) kod kuće iznenađujuće dobio RB Leipzig s 2-0 golovima Samassekoua (12) i Daboura (68). Joško Gvardiol je odigrao cijeli susret za goste.Leipzig je nakon poraza pao na šesto mjesto ljestvice s 18 bodova, a danas nije bio njihov dan. Zbog novih mjera u borbi protiv pandemije koronavirusa u pokrajini Saskoj, Lepizig će sljedeće tri domaće utakmice morati igrati pred praznim tribinama.

Bayer Leverkusen se nakon pobjede od 1-0 protiv Bochuma probio na četvrto mjesto i sada ima 21 bod. Wolfsburg je pao na peto mjesto nakon remija 2-2 protiv Arminije Bielefeld. Vodi Bayern s 28 bodova, a Dortmund je na 27.

Linker
20. travanj 2024 06:31