Hasan Salihamidžić

 JVORGEN FROMME Dpa Picture-alliance Via Afp
BURNO U BAYERNU

Bosanska zvijezda na udaru navijača, legenda kluba ga jedina brani: ‘Nisam čuo da su mu ranije skandirali‘

Navijači Bayerna nezadovoljni su jer je njihov klub zaustavljen već u četvrtfinalu Lige prvaka.
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 20:56

Bayern je i ove sezone osvojio naslov njemačkog prvaka, ali navijače bavarskog diva taj trofej gotovo pa da više i ne interesira jer su na njega navikli. Zbog činjenice da je Bayern zaustavljen u četvrtfinalu Lige prvaka spominju se promjene u vodstvu kluba, a navodno je na udaru sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Navijači tvrde kako nekadašnji bosansko-hercegovački reprezentativac nije doveo prava pojačanja za ovu sezonu, ali počasni predsjednik Bayerna Uli Hoeness je stao u obranu Salihamidžića.

"Uvijek nađu jednog čovjeka kojeg kritiziraju za sve neuspjehe. Kada smo osvojili šest trofeja u 2020. i 2021. godini nisam čuo da je bilo tko skandirao 'Hasan, Hasan', a on je tada bio najzaslužniji za mnoge stvari u klubu. Sada kada nismo osvojili Ligu prvaka odjednom je sve njegova krivica. E, pa to nije baš tako", rekao je Hoeness i dodao.

"Ako čitate Bild ili ostale novine svakog dana onda imate dojam kao da ga namjerno proganjaju. On nije baš jedini odgovoran za transfer politiku. Svi su u tome i odgovorni su koliko i on. Netko treba da bude kažnjen za sve ono što se o njemu piše, neki novinari moraju da odgovaraju za sve te laži".

Linker
24. lipanj 2022 09:28