REUTERS/Michael Dalder
SAME POHVALE

'CIJELA MOMČAD SLUŠA KOVAČA' Hvalospjevi za Bayernove Hrvate, francuski reprezentativac otkrio: 'Nikina video analiza je sjajna'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2019. 20:44

Francuski nogometni reprezentativac iz redova minhenskog Bayerna Corentin Tolisso (25) biranim je riječima progovorio o Ivanu Perišiću i Niki Kovaču u razgovoru za Sky Sports.

Dolaskom Ivana Perišića i Philippea Coutinha u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka, smatra Tolisso, Bayern se jako pojačao.

"Prije njihovog dolaska nismo imali momčad koja može osvojiti trostruku krunu. Ali njih dvojica će nam pomoći da osvojimo trofeje ove sezone. Coutinho je vrlo jak na lopti i on je igrač koji može donijeti odluku u odlučujućim trenucima. On je igrač koji će nam biti od velike važnosti", rekao je Tolisso.

O Niki Kovaču Tolisso ima same hvalospjeve.

Soccer Football - DFB Cup - Final - RB Leipzig v Bayern Munich - Olympiastadion, Berlin, Germany - May 25, 2019  Bayern Munich's Corentin Tolisso shakes hands with coach Niko Kovac before coming on as a substitute to replace Javi Martinez      REUTERS/Fabrizio Bensch  DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS

"Cijela momčad sluša Niku Kovača i on je trener koji puno s nama radi na taktici. Njegova video analiza je sjajna, on je trener koji nam pomaže", objašnjava Tolisso.

Što se tiče glavnog konkurenta u borbi za bundesligašku titulu, za Tolissoa nema dileme.

"Borussia ima jaku momčad i pobijedila nas je u Superkupu, ali sada želimo osvetu. Mi smo bolji, imamo bolju momčad i napravit ćemo sve da Borussiju pobijedimo dva puta u prvenstvu", zaključuje Tolisso.

Linker
03. svibanj 2024 22:47