SEBASTIAN EL SAQQA
IGRA SVE BOLJE

Dani Olmo španjolskim novinarima otkrio zanimljiv detalj iz rane mladosti: ‘Kad sam krenuo za Zagreb...‘

Bivši igrač Dinama dao je veliki intervju za španjolski sportski dnevnik AS.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2020. 09:51

Igra sve bolje, a već po navici od ranije kadgod zabije, a često i asistira. Dani Olmo paše RB Leipzigu, a sve je razvidnije da ta veza dobro funkcionira i u suprotnom pravcu. To je bivši igrač Dinama potvrdio i u velikom intervjuu kojeg je dao španjolskom sportskom dnevniku AS.

- Prilagodba na Bundesligu ide jako dobro. Sretan sam što se polako sve vraća u normalu i što smo odigrali prve utakmice. Nastavljamo raditi, cilj je ući u Ligu prvaka sljedeće sezone. Radimo do kraja - rekao je Olmo, vidno zadovoljan nakon što se u privatnom razgovoru požalio treneru na nedostatak minuta.

image
SEBASTIAN EL SAQQA

Uvažio je to mladi lav Julian Nagelsmann i dao Olmu praktički odriješene ruke u kreaciji igre, zajedno s preostalom trojicom igrača u standardnoj 4-4-2 formaciji koju njeguje.

- Stigao sam ovdje nakon dobrih priprema u siječnju. Fizički sam dobro bio pripremljen jer su pripreme u Hrvatskoj isto teške. Nije mi trebalo puno da se priviknem na treninge. Istina je da je prvo bilo malo teško jer nisam poznavao nikoga i intenzitet je veći. No osjećao sam se dobro i nije bilo problema - samouvjeren je Olmo.

Otkrio je, a to je najviše zanimalo španjolske novinare, kako je napustio Barcelonu...

"Kad sam krenuo za Zagreb, cilj mi je bio doći ovdje gdje sam sada. To je bila jako dobra odluka. Sada radim više nego ikad, tijekom karantene sam se fokusirao na trening. Imam malu teretanu kod kuće kako ne bih ispao iz forme. U ovako jakoj ligi poput Bundeslige ne smijete zaostajati za drugima.

Linker
06. svibanj 2024 10:44