Dani Olmo

 KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
NOVI IMIDŽ

Dani Olmo ‘zapalio‘ društvene mreže, nakon Eura promijenio izgled i postao apsolutni hit: ‘Neeeee!‘

Španjolac je u samo dva tjedna postao jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2024. 22:31

Španjolska je zasluženo osvojila Europsko prvenstvo, a do vrha Europe stigla je uz pomoć nekoliko pojedinaca koji su imali turnir za pamćenje. Jedan od tih pojedinaca je Dani Olmo, najbolji strijelac Europskog prvenstva.

Postigao je tri pogotka, upisao dvije asistencije te je svoju popularnost lansirao u nebesa. Olmo je u samo dva tjedna postao jedna od najvećih zvijezda ljetnog prijelaznog roka.

Olmo je trenutno na zasluženom odmoru od nogometa, a u posljednjoj objavi na Instagramu je s javnosti podijelio svoj novi "look". Španjolac je povodom osvajanja Europskog prvenstva promijenio boju kose.

"Neeee", napisao je u komentarima reprezentativni suigrač Ferran Torres.

Novi izgled zvijezde Europskog prvenstva su na Instagramu odmah prokomentirali suigrači iz reprezentacije Marc Cucurella i Alex Grimaldo koji su oduševljeni.

U RB Leipzig je iz zagrebačkog Dinama došao u siječnju 2025. u transferu vrijednom 29 milijuna eura. Od tada je za njemački klub skupio 148 nastupa u kojima je zabio 29 golova i dodao 34 asistencije. Prema pisanju stranih medija sada je na meti Manchester Cityja, Barcelone i ostalih europskih velikana te je pitanje vremena kada će ostvariti transfer.

image

Novi "look" Danija Olma

Dani Olmo Instagram

Linker
06. rujan 2024 04:59