TOM WELLER Dpa Picture-alliance Via Afp
NA PRAVOM PUTU

Dva velikana love Joška Gvardiola, ali on kreće drugim putem! Evo što je odlučila zvijezda Vatrenih

Gvardiol je u dogovoru s obitelji i agentom ispravno procijenio kako mu se sa 20 godina nigdje ne žuri
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 26. lipanj 2022. 22:48

Ne prestaje jagma za Joškom Gvardiolom. Premda je iskazao svoju želju da još jednu sezonu bude član RB Leipziga, engleski klubovi, među kojima prednjače Chelsea i Tottenham, silno žele dovesti mladog hrvatskog stopera i na njemu graditi budućnost.

Danas se proširila vijest da je Antonio Conte spreman izdvojiti značajna sredstav kako bi ga doveo u Tottenham, no prema informacijama s kojima raspolaže Jutarnji list, morat će se strpiti do sljedećega ljeta. Kako doznaje JL, uskoro bi Gvardiol trebao potpisati novi ugovor s njemačkim klubom, a prema slovu tog kontrakta, Gvardiol bi trebao dobiti povišicu, ali i fiksnu klauzulu na osnovu koje će moći sljedeće ljeto otići iz Leipziga. Svota još nije poznata, no sigurno će biti iznad 50-ak milijuna eura.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Gvardiol je u dogovoru s obitelji i agentom Marjanom Šišićem ispravno procijenio kako mu se sa 20 godina nigdje ne žuri, a Leipzig mu nudi i dovoljno prostora za napredak, minutažu, kao i igranje Lige prvaka sljedeće sezone. A uskoro se bliži i Svjetsko prvenstvo.

Nakon svega toga, Gvardiol će kao kompletniji igrač sljedećeg ljeta moći birati gdje će otići, u to nema nikakve sumnje...

Linker
15. travanj 2024 06:51