REUTERS
ZANIMLJIVA MOTIVACIJSKA METODA

IGRAČE BAYERNA ZATEKAO POSTER S PORUKOM NIKE KOVAČA U trenucima dok mu prijete neki od najuglednijih trenera, procurio zanimljiv detalj iz svlačionice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 19:10

Njemački Sport Bild otkrio je zanimljiv detalj iz svlačionice Bayerna.

Naime, navode kako je nakon blijedog 1:1 remija Bayerna na gostovanju kod Nürnberga u 31. kolu Bundeslige hrvatski trener Bayerna Niko Kovač odlučio dodatno motivirati svoje igrače.

Bayern je propustio priliku pobjeći Borussiji Dortmund na četiri boda prednosti, a navodno je Kovač na ulasku u trening centar Bayrna postavio plakat na kojem piše: 'Hajmo osvojiti dvostruku krunu'. Pored toga su još objavljene fotografije igrača kako slave ranije osvojene trofeje.

Sve to trebalo bi poslužiti kao dodatna motivacija Bayernovim igračima za osvajanje dvostruke krune. Njemački mediji navode da bi samo dvostruka kruna mogla 'spasiti' hrvatskog trenera da ostane na klupi.

"Poznato je kako njegov ugovor vrijedi od 2021. godine, ali ponavljam, u Bayernu nitko nije siguran, svatko zna što mora isporučiti. Pritisak je ovdja pravilo i to je oduvijek tako", izjavio je nedavno jedan od čelnih ljudi Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

U međuvremenu traju medijska nagađanja tko bi mogao naslijediti Kovača. Ranije se pisalo o Joseu Mourinhu, a sada se glasno spominju imena Mauricija Pochettina (Tottenham) i Erika ten Haga (Ajax).

Linker
01. svibanj 2024 10:57