Jude Bellingham

 INA FASSBENDER Afp
POD POVEĆALOM

Jedan od najtraženijih igrača svijeta iritira svoje suigrače, Nijemci otkrivaju što zvijezdi posebno zamjeraju

Žele ga Real, Chelsea, Liverpool i ostali velikani i velika je vjerojatnost da će uskoro napustiti klub
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 17. studeni 2022. 17:34

Svi oni koji su se u životu okušali u kolektivnom sportu, makar i na amaterskoj razini, vjerojatno dobro znaju koliko su za ostvarenje dobrih rezultata važni zajedništvo i atmosfera unutar ekipe.

Ako na tom planu stvari ne stoje dobro, puno je teže dobro izgledati na terenu. A izgleda da Borussia Dortmund ima upravo takav problem.

Kako piše Bild, u njegovom je središtu Jude Bellingham, sjajni 19-godišnji vezni igrač, prvotimac engleske reprezentacije.

Za tog sjajnog tinejdžera zainteresirani su vodeći europski klubovi poput Real Madrida, Manchester Cityja, Chelseaja i Liverpoola, te je prilično izvjestan njegov odlazak iz Njemačke sljedećeg ljeta.

Borussia je upisala dva uzastopna poraza uoči stanke zbog Svjetskog prvenstva te je na ljestvici tek šesta, s devet bodova zaostatka za vodećim Bayernom.

Ostali igrači mladom Englezu zamjeraju negativan govor tijela na terenu, kao i često kritiziranje suigrača. Iako se ozračje u svlačionici u njemačkim medijima opisuje kao ‘zdravo‘, ono u svakom slučaju nije idealno.

Jedan od problema je i Bellinghamova situacija oko budućeg transfera, što je također jedan od remetilačkih faktora među njegovim suigračima.

Mladi nogometaš na Svjetskom prvenstvu namjerava dobrim igrama dodatno povećati svoju cijenu, dok gazde u Dortmundu razmišljaju u pojačanjima za zimski prijelazni rok...

(gčm)

Linker
25. travanj 2024 07:41