SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia
POTVRDILI IZ KLUBA

Joško Gvardiol potpisao produljenje ugovora s RB Leipzigom: ‘Jako sam sretan što u klubu vjeruju u mene‘

Joško Gvardiol produljio je ugovor s RB Leipzigom uslijed glasina o mogućem transferu u Chelsea
Piše: SNObjavljeno: 01. rujan 2022. 12:21

Potvrđena je tako vijest koju je ranije najavio Sport Bild da će RB Leipzig, iako je na stolu imao bogatu Chelseajevu ponudu od 90 milijuna eura, produljiti vjernost s njemačkim klubom. Dakle, potpisano je jednogodišnje produljenje do 2027. godine.

Ovakav rasplet govori da RB Leipzig neće prodati Gvardiola. Već na zimu opet bi se priča o transferu sjajnog stopera Vatrenih mogla zahuktati i realizirati. Pa čak i do kraja ljetnog prijelaznog roka, iako se isti zatvara u ponoć.

"Chelsea se samo privremeno ohladio jer Leipzig u pregovorima stalno povisuje traženi iznos. Krenulo je sa 70 milijuna eura, cijena je povišena na 80, pa čak i 90 milijuna, ali klubovi imaju jako dobar međusobni odnos. Gvardiol je na šoping listi Chelseaja cijelo ljeto, ali ne želi preplatiti igrača koji ionako ne bi igrao za ‘Bluese‘ do sljedeće sezone", objašnjava Sport Bild.

Produljenje ugovora s Leipzigom komentirao je sam Gvardiol.

"Jako sam sretan što sam potpisao rano produljenje ugovora do 2027. jer puno toga želim postići s RB Leipzigom. Osjećam kako mi u klubu žele pomoći u daljnjem razvoju. Ponovno smo u Ligi prvaka, osvojili smo DFB-Pokal prošle sezone i želim se ponovno boriti za trofeje ove sezone. Jako sam zahvalan klupskim čelnicima što su me uključili u svoje dugoročne planove i želim nastaviti ovim putem", rekao je Gvardiol.

Linker
23. travanj 2024 16:12