Josip Juranović

 TOM DUBRAVEC Cropix
USKORO I SLUŽBENO?

Juranović bi trebao postati njihov najveći ulazni transfer u povijesti! U javnost procurila ponuda iz Njemačke

Union trenutačno drži peto mjesto Bundeslige, a izborili su i proljeće u Europi gdje ih čeka Ajax
Piše: Andro PolićObjavljeno: 21. siječanj 2023. 08:42

Josip Juranović postat će vrlo vjerojatno najveći ulazni transfer u povijesti Union Berlina. Otočki mediji javljaju kako bi Celtic za hrvatskog beka trebao dobiti oko osam i pol milijuna eura, uz tri milijuna eura potencijalnih bonusa, čime bi ukupan iznos posla narastao do vrijednosti od 11 milijuna eura.

Njemački klub najveći posao u povijesti odradio je u ljeto 2021., kada su za 8,55 milijuna kupili Taiwa Awoniyija, dotadašnjeg napadača Liverpoola, kojega su, niti godinu dana kasnije, prodali u Nottingham Forest za 20,5 milijuna eura.

image
ANDREW MILLIGAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Union je trenutačno peta momčad Bundeslige, a bodovno su izjednačeni s četvrtoplasiranim Eintrachtom iz Frankfurta, mjesto je to koje bi ih moglo odvesti u elitno natjecanje. Klub iz njemačke prijestolnice izborio je i proljeće u Europi. Uspješno su preskočili grupnu fazu Europske lige, a u veljači ih, u 1/16 finala, očekuje sudar s Ajaxom.

Dogovori su u poodmakloj fazi, Juranović je dobio dozvolu od škotskog kluba da poleti prema Berlinu, a posao bi trebao biti uskoro i završen.

Linker
20. travanj 2024 19:59