Hertha - Kaiserslautern

 SEBASTIAN RäPPOLD/MATTHIAS KOCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Sebastian Räppold/matthias Koch/imago Sportfotodienst/profimedia
DFB POKAL

Kaiserslautern slavljem u Berlinu uhvatio mjesto u polufinalu, Soldo susret pratio s klupe

U utorak je polufinale izborila Fortuna Düsseldorf koja je pobijedila St. Pauli.
Piše: HinaObjavljeno: 31. siječanj 2024. 23:19

Nogometaši Kaiserslauterna na uvjerljivi su način izborili polufinale njemačkog DFB Pokala, u četvrtfinalnom gostujućem ogledu pobijedili su Herthu u Berlinu 3-1.

Oba sastava trenutačno su u drugoj njemačkoj ligi, Hertha je na 10. mjestu, a Kaiserslautern na 14. mjestu ljestvice. Drugoligaški dvoboj gosti su otvorili ranim pogotkom u petoj minuti, a strijelac je bio Švicarac Elvedi.

Na odmor su gosti otišli s dva gola prednosti jer je Tachie u 38. minuti pogodio za 2-0, dok je sva neizvjesnost isparila u 69. kada je češki nogometaš Kaloč pogodio za 3-0. U nadoknadi je Hertha stigla tek do počasnog pogotka, a strijelac je bio Reese.

Hrvatski nogometaš Nikola Soldo ostao je tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.

U utorak je polufinale izborila Fortuna Düsseldorf koja je također u drugoligaškom sudaru, nakon jedanaesteraca u Hamburgu, pobijedila St. Pauli. Bayer u Leverkusenu dočekuje Stuttgart 6. veljače, dok dan kasnije igraju Saarbrücken i Borussija iz Moenchengladbacha.

Linker
31. ožujak 2024 16:42