MATTHIAS KOCH/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
LOPTA S OČIMA

Kakav debi Josipa Juranovića! Pogledajte potez Vatrenog za ludo slavlje Union Berlina; Belji poništen pogodak

Hrvatski reprezentativac je asistirao za vodstvo i, kako se pokazalo, pobjedu svoje momčadi
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 25. siječanj 2023. 22:15

Završen je prvi dio Bundeslige, na polovici prvenstva Nijemci su dobili ono što su htjeli, a to je napokon neizvjesnija utrka za naslov prvaka. Naime, između prvog Bayerna i 7. Wolfsburga tek je sedam bodova razlike, a prvi pratitelj lidera je berlinski Union za kojeg je debitirao Josip Juranović odmah pokazavši da će biti pojačanje.

Union je slavio kod Werdera 2:1, nakon početnog vodstva domaćina, preuzeli konce igre u svoje noge, ubrzo su izjednačili, na isteku prvog dijela zabili su i pogodak za vodstvo, međutim, na intervenciju VAR-a je poništen. No, već u prvom napadu u drugom dijelu postigli su novi pogodak, Juranović je ubacio iz kornera, Behrens je glavom loptu usmjerio u nebranjeni dio mreže. Do kraja su gosti održali prednost, a već u subotu ih čeka gradski derbi protiv uzdrmane Herthe. Juranović je odradio cijelu utakmicu na poziciji desnog bočnog u 3-5-2 sustavu.

ASISTENCIJU JURANOVIĆA POGLEDAJTE OVDJE.

image

Josip Juranović protiv Werdera

SOFASCORE

Dion Drena Beljo prvi puta se veselio pogotku za Augsburg, međutim, slavlje je kratko trajalo, jer je sudac poništio pogodak zbog zaleđa njegova suigrača koji je bio u blizini vratara Omlina. Augsburg je na kraju ipak slavio protiv Borussije M. pogotkom Berishe, Beljo je igrao do 66. minute, a Čolina je ostao na klupi.

PONIŠTENI GOL BELJE POGLEDAJTE OVDJE.

Eintracht je u Freiburg osvojio bod, za goste je cijeli sraz odigrao Smolčić, dok je Jakić sve odgledao s klupe. Borussia D. slavila je kod Mainza pogotkom u nadoknadi, opet je odlučio Reyna i to na asistenciju Hallera.

Linker
19. travanj 2024 17:11