CHRISTOF STACHE Afp
SAT MU OTKUCAVA

Kobne fotografije iz Las Vegasa: Najskupljem igraču u povijesti Bayerna prijeti zatvorska kazna!

Sjajni francuski branič minhenskog Bayerna Lucas Hernandez ima problema sa zakonom
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2021. 16:53

U toj mjeri da bi mogao na izdržavanje zatvorske kazne ukoliko uskoro ne riješi problem, odnosno ako mu se ne uvaži posljednja žalba.

O čemu se zapravo radi? Sud u Madridu traži od zvijezde Bayerna da se dobrovoljno javi policiji zbog kršenja zabrane prilaska bivšoj mu partnerici. Hernandez i bivša mu partnerica prekršili su oboje zabranu prilaska jedno drugome nakon ranijeg fizičkog sukoba, tijekom putovanja u Sjedinjene Američke Države, konkretno u Miami i Las Vegas, o čemu su objavili i zajedničke fotografije. Da je to Hernandezu prvi prekršaj, ne bi bilo većih problema, ali kako je riječ o trećem prekršaju takve vrste sve su njegove žalbe odbijene i 19. listopada mogla bi mu biti izrečena šestomjesečna zatvorska kazna.

Hernandez nakon 19. listopada ima rok od deset dana da se dobrovoljno javi policiji, a ako to ne bude slučaj, bit će poduzeti koraci da ga se dovede mimo njegove volje.

Hernandez je igrač Bayerna od 2019. godine kada je stigao iz Atletico Madrida za 80 milijuna eura, što je rekordna odšteta koju je Bayern ikad platio za nekog igrača, a ujedno i bundesligaški rekord.

Linker
20. travanj 2024 00:31