Alexander Hassenstein Bongarts/Getty Images
TAMAN NA VRIJEME

KORONA-BREAK JE VATRENOM UČINIO NAJVEĆU USLUGU U KARIJERI! Dva mjeseca prekida - dva mjeseca za oporavak: Spreman je, konkurira za sastav ovog vikenda

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 11. svibanj 2020. 18:15

Taman kad je koronavirus napravio mjesta za početak povratka sporta u normalan tijek, tad se od svoje ozljede gležnja oporavio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Baš su mu ova dva mjeseca bila potrebna da se izliječi do kraja i da bude u mogućnosti konkurirati za sastav Bayerna već na utakmici koju će imati sljedećeg vikenda.

Bavarci će u nedjelju igrati protiv Union Berlina, a njemački list Kicker objavio je da će uz Perišića spreman biti i glavni topnik momčadi Hansija Flicka, Poljak Robert Lewandowski. I on se ozljedio netom prije prekida svih aktivnosti te je sada potpuno zdrav.

Naravno, njemački mediji bavili su se i budućnošću hrvatskog reprezentativca pa je tako Die Roten stavio naglasak na to da Bayern ima opciju otkupiti Perišića od milanskog Intera za 20 milijuna eura, ali je upitno hoće li to učiniti. Nije isključeno da će se produžiti i sama posudba na sljedeću sezonu, klubovi se mogu dogovoriti i oko toga, što bi bilo puno isplativije nakon pandemije korone.

Podsjetimo, Perišić je u 15 utakmica za Bayern zabio četiri pogotka i dodao pet asistencija, a ugovor koji ima s Interom ističe mu u ljeto 2022. godine.

Linker
26. travanj 2024 02:47