EIBNER-PRESSEFOTO/WOLFGANG FRANK/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Eibner-pressefoto/wolfgang Frank/imago Sportfotodienst/profimedia
NJEMU POZNATA SITUACIJA

Kovač dao podršku smijenjenom kolegi, Nijemci otkrivaju zašto nije želio ni razmatrati ponudu velikana

‘Sve što mu se dogodilo sam osjetio na vlastitoj koži‘, komentirao je hrvatski stručnjak
Piše: SNObjavljeno: 01. travanj 2023. 08:29

Niko Kovač iskazao je podršku Julianu Nagelsmannu nakon smjene s trenerske klupe Bayerna.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije vodio je Bayern do dvostruke krune u sezoni 2018/19, ali nakon toga svejedno smijenjen.

"Znam kakav je Julian, a sve što mu se dogodilo sam osjetio i na vlastitoj koži. On će sa svojim kvalitetama lako pronaći novi klub iz samog vrha europskog nogometa", rekao je Kovač.

Hrvatskog trenera u Münchenu su smijenili nakon 5:1 poraza od Eintrachta iz Frankfurta, a tada se nagađalo da je pravi razlog njegove smjene neslaganje s nekim zvijezdama na čelu s Thomasom Müllerom.

Njemački mediji navode kako je Nagelsmann već na meti velikana kao što su Real Madrid i Tottenham, a Wolfsburger Allgemeine Zeiting je naveo kako je londonski klub čak kontaktirao i Hrvata je li voljan preuzeti klupu Spursa.

Kovač, aktualni trener Wolfsburga, zahvalio se na ponudi i uopće ju nije želio razmatrati. Pod ugovorom s ‘Vukovima‘ je do lipnja 2025. godine, s njima lovi Europu i nije želio pogaziti svoja načela i raskidati ranije dogovorene uvjete suradnje.

Linker
27. travanj 2024 04:47