Lucien Favre
 FEDERICO GAMBARINI
NEĆE IĆI TAKO LAKO

Kovača proglasili njegovim nasljednikom, ali to ga baš ne dira: ‘Briga me što piše, želim ostati‘

Već se piše o njegovom novom angažmanu, ali uprava mora naći način za raskid s aktualnim trenerom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2020. 23:14

Pojavile su se ove srijede priče o tome kako bi se bivši hrvatski izbornik Niko Kovač mogao vratiti na klupu jednog od bundesligaša. I to, ne bilo kojeg. Želi ga dortmundska Borussia, barem je tako pisao list Bild. Da u tome ima itekako "vatre" pokazala je i izjava velikog Lothara Matthausa koji radi kao stručni komentator za njemački Sky.

On je pak rekao kako Kovača jasno vidi kao nasljednika Luciena Favrea, i to već od danas. Njegova izjava ide u pravcu: "Pa što čekaju s Kovačem, moraju ga dovesti i to odmah!"

Ipak, već dosta puta kritizirani Lucien Favre za neuspjehe u onim odlučujućim i važnim utakmicama je u izjavi za taj isti Sky Sport Deutschland, dan nakon poraza u derbiju od Bayerna (0:1) izjavio da ne misli sam otići s klupe BVB-a.

"Moj ugovor traje do ljeta 2021. godine i želim ga odraditi do kraja. Ne zanima me ono što se piše po novinama, ja ih osobno ionako i ne čitam. Kažu mi da piše da ja nisam trener za titulu prvaka, što je potpuno besmisleno", rekao je Favre.

Kovača mnogi vide kao njegova nasljednika, a pregovori između nekadašnjeg trenera Bayerna i Eintrachta s upravom žuto-crnih ionako traju već neko vrijeme.

Linker
25. travanj 2024 01:19