Oliver Glasner

 MICHAEL WEBER IMAGEPOWER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Michael Weber Imagepower/imago Sportfotodienst/profimedia
IZLJEVI BIJESA

Kramarić je zabio, a čovjek s klupe totalno poludio: ‘Ovo je bilo krajnje neprihvatljivo, bit će kažnjen‘

Glavni sudac utakmice također je morao van igre nakon sudara s veznjakom gostiju
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 06. svibanj 2023. 18:14

Danas definitivno nije bio dan za poželjeti ako ste na bilo koji način involvirani u frankfurtski Eintracht. Osim što su pretrpjeli gostujući poraz od Hoffenheima, na neko vrijeme ostali su i bez svog trenera, Olivera Glasnera.

Čak 15.000 gostujućih navijača došlo je podržati svoje ljubimce na PreZero Arenu, no hladan tuš im je uslijedio već u osmoj minuti kada je domaćin došao u rano vodstvo. Stvari su postale još gore nakon što je Hoffenheim dobio kazneni udarac kojeg je u 41. minuti realizirao hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić te je tad bilo već visokih 2:0, no onda su počeli problemi.

>>> POGODAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Prvo je glavni sudac utakmice Harm Osmers morao na kratku pauzu jer se sudario s veznjakom Eintrachta Djibrilom Sowom, a nekoliko minuta kasnije pokazao je treneru Glasneru crveni karton. Naime, razlog isključenja bio je taj što je gostujući trener namjerno ubacio drugu loptu u teren, vjerojatno sa željom da razbije ritam utakmice, no jedino što je do kraja razbio jest svoju momčad, koja je kasnije primila i treći pogodak te izgubila sva tri boda.

Povodom ovog incidenta, oglasio se sudac Thorsten Kinhöfer koji je izjavio da je ovaj postupak bio krajnje neprofesionalan i degutantan te da će Glasner sigurno biti kažnjen, samo se još ne zna koliko dugo.

image
MICHAEL WEBER IMAGEPOWER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Michael Weber Imagepower/imago Sportfotodienst/profimedia

- Crveni karton bila je odlična odluka, ovo je krajnje neprihvatljivo i neprofesionalno! Ovo ne priliči trenerima, morat će biti sankcioniran, samo još ne znamo na koliko utakmica. O tom će odlučiti Savez - izjavio je.

S ovom pobjedom Hoffenheim je napravio velik korak ka ostanku u ligi te sada bježi četiri boda od opasne zone, dok s druge strane Eintracht gubi priključak za europskim mjestima te će morati osvojiti kup protiv RB Leipziga ako žele igrati u međunarodnim natjecanjima iduće sezone.

Linker
24. travanj 2024 02:21