Ralf Poller/avanti/imago Sportfotodienst/profimedia
BORBA ZA OSTANAK

Kramarić otkrio da je bio vrlo blizu transfera u redove velikana: ‘Imao sam dva ili tri konkretna razgovora‘

Hrvatski reprezentativac je progovorio o stanju u Hoffenheimu i svojem statusu
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2023. 18:18

Andrej Kramarić se s Hoffenheimom bori za ostanak u njemačkoj Bundesligi. Trenutno su samo na bod iznad zone koja znači doigravanje za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa, a tek dva boda iznad direktnog ispadanja.

Kramarić je u klubu od 2016. godine i ovo je uvjerljivo najgora sezona Hoffenheima otkako je on u klubu. Ipak, za klupski je magazin otkrio da je sretan što nije otišao u Bayern, te kako vjeruje da će i iduće sezone igrati u Bundesligi.

- Nisam ni pomišljao da ću imati tako dug put s klubom. To je nešto jako posebno i uvijek ću imati lijepe uspomene na to razdoblje kada ću se osvrtati na svoju karijeru. Jednog dana ću biti jako ponosan na to. Proteklih sam godina imao dva ili tri konkretna razgovora s Bayernom, ali na kraju sam ostao u Hoffenheimu i sretan sam što je tako ispalo - rekao je Kramarić.

Na njemu i suigračima je veliki pritisak koji nosi borba za ostanak u ligi.

- Taj pritisak me inspirira. Moraš biti koncentriran i dati sve od sebe za pobjedu. Nema vremena za tugu i brigu dok se boriš za ostanak. Mislim da ljudi u klubu znaju da mogu računati na mene. U ovako teškoj situaciji, da oprostite, morate pokazati muda i jako mi je bilo važno preuzeti odgovornosti. Želim vidjeti samopouzdanje kod suigrača - rekao je Vatreni pa dodao:

- Činjenica da je ovoliko igrača toliko dugo ovdje govori sve o Hoffenheimu. To nikako nije slučajno. Dugo smo vjerni klubu jer se u njemu osjećamo jako ugodno. Mi smo kao obitelj koja je srasla i sprijateljila se - zaključio je Krama.

Linker
05. svibanj 2024 22:47