AFP
UTRKA ZA HRVATA

‘Kramarić požuruje transfer u Bayern!‘ Suigrači otkrili pozadinu velike priče, Hrvat želi otići odmah?

Nakon što je zabio dva gola Bayernu, počela je "transfer" navala na Hrvata, a vremena je malo
Piše: SNObjavljeno: 01. listopad 2020. 18:47

Prije nekoliko mjeseci "uvalio" je četiri komada Borussiji Dortmund, a nakon što je i Bayernu "smjestio" dva gola, čini se da gigant iz Münchena kreće po novog "Ivicu Olića", kako tepaju Krami određeni njemački mediji.

"Bayern ne očekuje malu cijenu za Andreja Kramarića, procjenjuje se da će biti viša od 30 milijuna eura", napisao je Florian Plettenberg, urednik SPORT1 i novinar blizak Bayernu.

"Neki Kramarićevi suigrači iz Hoffenheima otkrili su da Andrej požuruje transfer", dodao je.

Ne tako davno Hoffenheim je dao do znanja da Krama nije na prodaju, a tako je govorio i Vatreni.

"Bayern je jedini klub u koji bi htio otići u Bundesligi", izjavio je nedavno za SN.

Situacija se okrenula nakon što je zabio dva gola, no nije samo to, cjelokupni dojam i serija koja traje i više je nego primamljiva pa i za Bayern.

"Braco je kontaktirao Kramarićevog menadžera", potvrdio je kontakt Hasana Salihamidžića, sportskog direktora Bayerna i našeg reprezentativca.

image
AFP

"Andrej je jako sretan u klubu i ovdje se odlično osjeća. Ali ako dođe kakva konkretna ponuda koja će zainteresirati i klub, tad ćemo opet razgovarati", otkrio je Vincenzo Cavaliere, njegov menadžer, za njemački portal.

A to bi trebalo iznositi 40 milijuna eura. Navodno ipak previše za Bayern, no nije nemoguće da će se naći na 35 milijuna...

Linker
02. svibanj 2024 02:28