Andrej Kramarić
 ALEX GRIMM/Getty Images
Komentar za SN

Kramarić zatečen odlukom koja je sve ostavila u čudu: ‘Sve se dogodilo preko noći i iznenadilo nas‘

Odluka njemačkog prvoligaša Hoffenheima o smjeni trenera Schreudera sve je šokirala
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 10. lipanj 2020. 10:00

Njemački prvoligaš Hoffenheim smijenio je trenera Nizozemca Alfreda Schreudera, objašnjenje je neslaganje oko planova za budućnost kluba, iako je za sve to bio golem šok. Tako i momčad koja je s njim imala solidne rezultate. U zadnje četiri utakmice osvojili su osam bodova, remi su donijeli s gostovanja kod Fortune u Düsseldorfu protekle subote (2:2). Nisu bili daleko od pobjede.

Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i zvijezda Hoffenheima, iznenađen je kao i drugi:

- Dogodilo se preko noći i iznenadilo sve nas igrače. Još nakon utakmice u Düsselforfu bilo je sve u redu u odnosima, to su potvrdili i ljudi iz kluba. Što se zbilo u ta dva dana, mi igrači ne znamo. To su teme za upravu. Trener je dobio otkaz, samo nam je to priopćeno - kazao nam je Kramarić.

image
RALF POLLER/AVANTI/POOL

I on pozitivno gleda na rezultate i trenutačno sedmo mjesto na tablici.

- Rezultati su dobri, u borbi smo za izravan plasman u Europsku ligu. To sedmo mjesto je OK, možda možemo i bolje igrati, i uvjerljivije, ali kad se pogleda koliko igrača nedostaje, nismo bili loši. Iz tog razloga nismo očekivali da će se ovako razviti situacija.

Kramarić se vratio na teren u utakmici s Fortunom. Igrao je dvadesetak minuta, ali gležanj ga i dalje boli. Nije potpuno opravljen, ne može dati najbolje od sebe. Kod pojedinih pokreta ima probleme. Nastavit će igrati i dalje, bit će u konkurenciji za utakmicu s RB Leipzigom u petak, međutim potražit će i dodatna liječnička mišljenja.

Linker
24. travanj 2024 07:27