Leroy Sané i Sadio Mané

 GARY OAKLEY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Gary Oakley/zuma Press/profimedia
NEZAVIDNO STANJE

Legenda progovorila o velikoj krizi koja trese Bayern: ‘Počelo je s njim, ovo je samo vrh ledenog brijega‘

Bivši član bavarskog kluba dio aktualnih problema pripisao je i nesposobnosti uprave
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2023. 17:58

Nakon teškog poraza protiv Manchester Cityja, igrači Bayerna "pobrinuli su se" za dodatnu dramu. Proteklih su dana već ispisane tisuće riječi o sukobu Leroya Sanéa i Sadija Manéa, a nezavidnu situaciju u utrobi bavarskog kluba komentirala je i njihova legenda. Lothar Matthäus, poznat po britkom jeziku kada je u pitanju njemački prvak, još se jednom okomio na stanje u svlačionici Allianz Arene.

- Sukob pokazuje da ima "života" u svlačionici. Naravno, nitko ne želi vidjeti dva igrača u sukobu, tu se vidi nezadovoljstvo. Mané se neprimjereno ponašao, mora snositi kaznu. Trebaju zatvoriti ovo poglavlje i gledati prema budućnosti. Čuo sam da je Sané predvodio kampanju za Manéa, razgovarao s odgovornima u Bayernu da ga ne kazne prestrogo, tako da izgleda da je opet sve u redu - rekao je 62-godišnji Nijemac i nastavio kritike na račun uprave.

- Činjenica je da Bayern nema vrhunsku postavu. Od odlaska Lewandowskog nisu se zamarali pravom "devetkom" - rekao je Matthäus sugerirajući kako uprava bavarskog kluba treba ozbiljno "zasukati rukave".

Linker
25. travanj 2024 18:21