RONNY HARTMANN Afp
TVRDE NIJEMCI

Lewandowski ‘eksplodirao‘ u svlačionici, u žustrom razgovoru ponavljao je samo jedno i - otkrio novi klub

Kako će se rasplesti ‘slučaj Lewandowski‘ pitanje je čiji odgovor zanima sve navijače Bayerna
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2022. 15:22

I ne samo Bayerna. Jer sjajni poljski 33-godišnji napadač želi 'dići sidro' i napustiti Bayern nakon 8 godina provedenih u klubu.

Lewandowskom ugovor s Bayernom istječe na ljeto 2023. godine, a nakon posljednjeg bundesligaškog kola Poljak je upravi kluba rekao da nema namjeru potpisati novi. Ukoliko ga uprava Bayerna ne proda ovoga ljeta tako riskiraju da sljedeće godine ode bez odštete, što klupsku vrhušku, čini se, ne zabrinjava previše.

Iz uprave su jasno poručili da nemaju namjeru prodati Lewandowskog, a on izgleda polako gubi živce zbog takvog nepopustljivog stava.

image
RONNY HARTMANN Afp

Sport Bild tvrdi kako je Lewandowski uoči posljednje utakmice sezone protiv Wolfsburga u svlačionici vodio intenzivan telefonski razgovor i to na poljskom jeziku. Zbog jezične barijere suigrači nisu mogli razumjeti sadržaj razgovora, ali izvori Bilda tvrde da je Poljak u više navrata ponavljao riječ - Barcelona.

image
RONNY HARTMANN Afp

Mnogi već Lewandowskog vide u dresu Barcelone, a čini se da je u tom telefonskom razgovoru i on sam zapravo potvrdio svoju novu željenu destinaciju. Ali ostaje pitanje hoće li se posao realizirati ovoga ljeta.

Lewandowski je s Bayernom osvojio čak 21 trofej, među kojima su osam bundesligaških naslova i naslov u Ligi prvaka u sezoni 2019/20.

Linker
25. travanj 2024 18:03