Lewandowski je s Bayernom osvojio osam naslova prvaka Njemačke

 CHRISTOF STACHE Afp
KONAČNO ZBOGOM?

Lewandowski se već oprašta od Bayerna, evo zašto je donio veliku odluku: ‘Nemoguće je to zanemariti...‘

Poljski napadač ovog ljeta želi promijeniti klub, a najizgledniji je odlazak u Barcelonu
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2022. 09:42

Robert Lewandowski definitivno želi napustiti Bayern. Već se duže vremena piše o odlasku poljskog napadača u Barcelonu, ali Bavarci pokušavaju zadržati napadača koji je postao zaštitni znak momčadi. Međutim, sudeći prema izjavama koje je Lewandowski dao u podcastu za poljski portal Onet Sport, mogućnost ostanka u Bayernu više ne postoji.

"Želim otići jer želim igrati s više strasti. U Bayernu me nisu htjeli saslušati do kraja pa se zbog toga nešto u meni izgasilo i nemoguće je to zanemariti", rekao je Lewandowski koji smatra kako mu Bayern neće praviti problem s odlaskom iako ima još jednu godinu ugovora s njima.

"Zašto bi to napravili? Koji bi to igrač onda želio doći u Bayern ako bi znao da bi mu se takvo nešto moglo dogoditi", pita se Poljak. Lewandowski smatra kako bi zabrana transfera bila neprofesionalna od strane Bayerna.

"Gdje bi onda bili lojalnost i poštovanje? Uvijek sam bio spreman, proveo sam osam fenomenalnih godina u Bayernu, upoznao mnoge sjajne ljude i želio bih da mi sve ostane u lijepom sjećanju", zaključio je Lewandowski.

Linker
22. travanj 2024 14:38