Manuel Baum
 INA FASSBENDER
SHOW NA PRESICI

‘Mi smo kao puna boca kečapa u kojoj se ništa ne događa. Jednom kada kečap izađe, postat će zabavno‘

Trener njemačkog bundesligaša Schalkea na slikovit je način opisao stanje u svojoj momčadi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2020. 08:41

Nikako da njemački bundesligaš Schalke pobijedi jednu utakmicu. Nije se to dogodilo od siječnja kada su pobijedili Borussiju iz Monchengladbacha, a od tada su u 20 utakmica uspjeli čak 13 puta odigrati neodlučeno te sedam puta izgubiti. Nakon šest kola nove sezone imaju svega dva boda uz 20 primljenih golova.

A jednog od samo tri njihova postignuta gola uspijeli su u petak navečer dati Stuttgartu u domaćem remiju (1:1). Kada je Thiaw zabio nakon pola sata igre mislilo se da će stvari konačno krenuti po dobrome, ali zgoditak suparničkog igrača Gonzaleza u 56. minuti Rudare iz Gelsenkirchena ostavio je opet bez pobjede.

Zanimljivu je izjavu nakon utakmice dao Manuel Baum, trener Schalkea. Naime, svoju je momčad usporedio s - bocom kečapa.

- Moja momčad je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate istisnuti kečap, ali se ništa ne događa iako je boca puna. Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No jednom kada taj kečap izađe, bit će veoma zabavno - rekao je Baum.

Linker
19. travanj 2024 03:33