ISSOUF SANOGO Afp
TEŠKI TRENUCI

Napadač Borussije Dortmund se oglasio prvi put nakon šokantne dijagnoze: ‘Osjećam da nisam ovo zaslužio‘

Bjelokošćanin je ljetos bio jedan od najtraženijih napadača na nogometnom tržištu
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2022. 13:17

U ponedjeljak je u javnost procurila loša vijest, a već dan kasnije ovaj 28-godišnjak kojeg je Borussia ljestos platila 31 milijun eura, odlučio je obratiti se navijačima.

"Želim svima zahvaliti iz dubine srca za tople poruke koje sam primio. Bio sam jako dirnut tim prekrasnim reakcijama za koje osjećam da i nisam zaslužio. Ali zahvaljujući vama znam da će to biti samo jedan test na putu. Vidimo se uskoro na travnjaku da zajedno proslavimo nove pobjede. Hvala vam još jednom na porukama poruke i privrženosti, zahvaljujem u svoje ime i ime svoje obitelji. Sada ću se fokusirati na oporavak, da se vratim jači", poručio je Haller putem društvenih mreža.

Bjelokošćanin je ljetos bio jedan od najtraženijih napadača na nogometnom tržištu, a u Dortmund je stigao iz nizozemskog Ajaxa za koji je prošle sezone postigao 34 pogotka u 43 nastupa.

Posebice je impresivan bio njegov učinak u Ligi prvaka gdje je zabio 11 golova u samo 8 utakmica prije nego li je Ajax eliminiran u osmini finala. U redove Borussije Dortmund doveden je kao zamjena za Erlinga Haalanda koji je prešao u Manchester City.

Linker
26. travanj 2024 20:22