Andrej Kramarić i Bruno Petković

 Box To Box Pictures/tom Bode/imago Sportfotodienst/profimedia
EKSKLUZIVNO

Napadač Vatrenih dobio fantastičnu ponudu Saudijaca! Nude dvostruko veću plaću, on želi ostati do Eura

Iz izvora bliskih igraču čujemo da su ponude bogate te da ga vabi nekoliko klubova
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 29. prosinac 2023. 21:40

Andrej Kramarić ima bogate ponude iz Saudijske Arabija, neki tamošnji klubovi htjeli bi ga već ove zime, ali hrvatski reprezentativac skloniji je ostati do ljeta u Hoffenheimu i dočekati Euro u Njemačkoj. Pitanje je hoće li i potom pristati jer Saudijska Arabija je veliki korak u drugačiji svijet u životnom smislu, no tu opciju ne treba isključiti.

Kako čujemo da niti Ivan Perišić nije imun na opciju da karijeru nastavi u toj zemlji nakon Europskog prvenstva, a Luku Modrića već sele u Al Nassr gdje bi bio suigrač Cristianu Ronaldu i Marcelu Brozoviću, pitamo se koliko će Vatrenih u sljedećoj sezoni “gaziti pustinjom” i na terenu uveseljavati tamošnje ljude. Hoće li izbornik otvoriti ured u Rijadu i tamo iz prve ruka pratiti nastupe svojih aduta?

Vratio se iz Dubaija

Nedavno je napravljena medijska priča vezana za Kramarića kako bi mogao u Serie A na temelju pogrešno prenesene izjave menadžera Vincenza Cavalierea čije su riječi bile da ima kvalitetu za tu ligu, ne i da će nastaviti karijeru tamo. Neće, Serie A nije opcija. Kramarića ugovor s Hoffenheimom veže 30. lipnja 2025. godine. Nikad nije krio poštovanje koje ima prema Hoffenheimu, klubu i tamošnjim ljudima, kao ni zadovoljstvo što je u tom dijelu Njemačke pronašao drugi dom gdje živi od 2016. godine, no kako će mu na kraju sezone ostati samo još jedna godina ugovora, mora razmisliti što dalje. Opcija Saudijska Arabija je otvorena.

image

Andrej Kramarić u dresu Hoffenheima

Michael Taeger/imago Sportfotodienst/profimedia

Iz izvora bliskih igraču čujemo da su ponude financijski fantastične, da ga zove više klubova i da bi ga htjeli već ove zime. On nije nesklon Bliskom istoku, upravo se vratio iz Dubaija s odmora, ali male su šanse da bi se odlučio sada za takav potez jer Euro se igra u Njemačkoj, a njegov je glavni fokus kako biti pravi na tom Prvenstvu.

Nema bolje pripreme nego utakmice u Bundesligi, pogotovo što je Hoffenheim dobar i bori se za Europu. U tekućoj sezoni je u prvenstvu dao šest golova i ima jednu asistenciju. No na ljeto može biti druga priča, osim ako mu Hoffenheim ponudi opciju koju neće moći odbiti... Po Transfermarktu tržišna vrijednost mu je 38 milijuna eura, ali kako je i sam znao sugerirati, ne bismo se začudili niti da završi karijeru u Njemačkoj. U lipnju, točno na dan utakmice s Albanijom u Hamburgu (19. lipnja) imat će 33. rođendan.

Perišić čeka rasplet s Hajdukom

Iako je Kramarić odlično plaćen u Hoffenheimu, s obzirom na velike svote koje nude Saudijci, tamo bi mogao dobiti i dvostruko više. Kako bi liga trebala biti sve bolja, a već sada ima brojne zvijezde među igračima i trenerima, jasno je da to mnoge zanima.

Ivan Perišić ima do ljeta ugovor s Tottenhamom, u zraku je priča s Hajdukom i njezin konačan rasplet se čeka, ali prema našim informacijama Perišić nije hladan na mogućnost da od ljeta i on pođe u Saudijsku Arabiju. Prije toga mora se oporaviti te, što najviše želi, a što je i svima nama kao navijačima Hrvatske jako bitno, odigrati uspješan Euro. Za starije nogometaše je Saudijska Arabija izvrsna šansa da pred kraj karijere još jednom naplate ime, a ujedno i igraju u natjecanju koje bi kako raste brzo moglo doći tik do liga Petice.

Linker
01. svibanj 2024 22:09