VFL Wolfsburg
VELIKI TALENT HR NOGOMETA

‘Ne puštaju me na utakmicu hrvatske reprezentacije! Jako mi je krivo zbog toga, ali ne mogu protiv...‘

Nada se da će ga klub pustiti na kvalifikacije U-19 selekcija za Euro 2021. godine
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. veljača 2021. 16:14

Josip Brekalo i Marin Pongračić nisu jedini hrvatski reprezentativci iz Wolfsburga. U mladoj U-19 momčadi bundesligaša igra Luka Tomljenović (18), veliki talent, stoper kome predviđaju veliku karijeru. Luka je hrvatski reprezentativac u reprezentaciji U-19. Međutim, mladi reprezentativac iz Wolfsburga suočio se s jednim problemom...

- Dobio sam pozivnicu za prijateljsku utakmicu s Mađarskom koja bi se trebala igrati 17. veljače. Međutim, klub me ne pušta na tu akciju zbog situacije s koronavirusom, a također i zbog činjenice da se ne radi o FIFA treminu. Jednom me nisu pustili niti na utakmice U-17 reprezentacije jer je u tom treminu Wolfsburg imao jake utakmice u toj kategoriji. Jako mi je krivo zbog toga, ali ne mogu protiv kluba - kazao nam je Tomljenović.

Nada se da će ga klub pustiti na kvalifikacije U-19 selekcija za Euro 2021. godine koje će se igrati u terminu od 24. do 30. ožujka u Hrvatskoj, a naša vrsta igra protiv Kazahstana, Latvije i Gruzije. Pitamo ga kad se nada da će biti priključen prvoj momčadi Wolfsburga?

- Ne znam... Konkurencija je ogromna, sve je puno iznimno kvalitetnih nogometaša, a svoju priliku čekaju i dečki iz B momčadi. Još sam mlad, naporno radim i vjerujem da ću dočekati svoju priliku - zaključio je Tomljenović.

Linker
25. travanj 2024 05:03