INA FASSBENDER Afp
LIDERI PRVENSTVA

‘Nemoguća misija‘ Bayerna, Nijemci u velikoj borbi za Vatrenog, ali legenda Real Madrida će teško popustiti

Dosad je u sezoni skupio sedam nastupa, a Apotekari su zadovoljni njegovim prezentacijama
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2023. 11:20

U potrazi za većom minutažom, Josip Stanišić potkraj kolovoza stigao je na posudbu u Bayer Leverkusen. Međutim, kako navodi novinar Sky Sporta, Florian Plettenberg, koji je dobro upućen u zbivanja u Bayernu, bavarski velikan htio bi Vatrenog vratiti na Allianz Arenu već ove zime. Ipak, kako piše njemački novinar, bit će to nemoguća misija.

Posudba je dogovorena do kraja sezone, a Leverkusen, koji je trenutačno prva momčad njemačkog prvenstva s dva boda više od Bavaraca, Stanišića želi zadržati. Naime, zbog Afričkog kupa nacija, koji će se održati u siječnju i veljači, Xabi Alonso na raspolaganju neće imati Edmonda Tapsobu (Burkina Faso) i Odilona Kossounoua (Obala Bjelokosti), koji bi trebali zaigrati na kontinentalnom turniru. Upravo zbog očekivanog izostanka stoperskog dvojca, trener Leverkusena želi imati Stanišića na raspolaganju.

Kako piše Plettenberg, u Leverkusenu su zadovoljni nastupima hrvatskog braniča, koji je u ovoj sezoni upisao sedam nastupa, od čega četiri u Bundesligi i tri u skupini Europske lige. Bayer Leverkusen u prvih devet kola ima 25 osvojenih bodova, a jedini remi upisali su na gostovanju kod Bayerna (2:2).

Linker
08. rujan 2024 01:34