Andrej Kramarić u zagrljaju suigrača
 UWE ANSPACH Dpa Picture-alliance Via Afp
BUNDESLIGA

Neočekivani posrtaj Bayerna, pogledajte pogodak Kramarića, sjajna partija našeg mladog reprezentativca

Opet je briljirao i Erling Haaland, koji je praktički sam srušio Wolfsburg. Brekalo dobio 25 minuta
Piše: HinaObjavljeno: 24. travanj 2021. 18:13

Nogometaši Mainza ostvarili su neočekivanu domaću 2-1 pobjedu protiv Bayerna i tako odgodili slavlje Bavaraca, koji su pobjedom već danas mogli i matematički osigurati deveti uzastopni naslov prvaka Njemačke.

Burkardt je u 3. minuti donio prednost Mainzu, a Quaison je u 37. donio dva gola prednosti momčadi koja se do nedavno borila za opstanak, a s tri uzastopne pobjede se probila do 12. pozicije. Bayernu nije pomogao ni povratak Roberta Lewandowskog koji je u petoj minuti sučevog dodatka ublažio poraz prvaka.

Andrej Kramarić je bio strijelac za Hoffenheim koji je odigrao 1-1 na gostovanju u Freiburgu. Hrvatski reprezentativac je u 40. minuti glavom postigao pogodak za vodstvo Hoffenheima, a u 81. minuti izjednačio je Grifo.

POGODAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE!

image
SN

GRAFIKA: SOFASCORE.COM

Union je u Berlinu s 3-1 pobijedio Werder uz tri pogotka Finca Joela Pohjanpale (50, 53, 67), u kojima je veliku ulogu imao i hrvatski napadač Petar Musa, asistent za drugi i treći gol. Musa je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Jedini pogodak za goste postigao je Gebre Selassie u 82. minuti. Werder je doživio sedmi uzastopni poraz i kompromitirao svoju poziciju u borbi za ostanak u Bundesligi.

image
SN

GRAFIKA: SOFASCORE.COM

Wolfsburg je ugostio Borussiju Dortmund i doživio treći poraz u posljednje četiri utakmice, a za to se pobrinuo Erling Haaland. Prvi od svoja dva pogotka postigao je u 12. minuti, a za konačnih 2-0 u 68. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je od 65. minute.

Bayer Leverkusen je na svom travnjaku svladali Eintracht s 3-1 u posljednjoj subotnjoj utakmici 31. kola. Sve do 70. minute mreže su mirovale kad je Jamajčanin Leon Bailey postigao prvi pogodak na ubačaj Diabyja. Deset minuta poslije mrežu je zatresao Alario koji je ušao u igru u 77. minuti, a dodavač je bio Bailey.

U 90. minuti Silva je donio nadu gostima u preokret, ali je to trajalo svega jednu minuti, kad je udarac Demirbaya pogodio jednog od igrača Eintrachta, lopta je promijenila smjer i prevarila gostujućeg vratara za konačnih 3-1. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Bayera.

Linker
27. travanj 2024 07:16