Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
DAO IM JE 'MUNICIJE'

NIJEMCI OTKRILI NEOBIČAN KOVAČEV POTEZ NAKON TEŠKOG PORAZA OD BAYERNA Sada je još više naljutio neke ljude u Eintrachtu: 'Bilo je to naivno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. svibanj 2018. 15:25

U 32. kolu Bundeslige Eintracht Nike Kovača glatko je poražen u Münchenu od Bayerna, budućeg kluba bivšeg hrvatskog izbornika.

Njemački mediji su nakon susreta otkrili zanimljiv detalj koji nije najbolje sjeo čelnicima Eintrachta. Iako je Bayern već i službeno dogovorio suradnju s Kovačem, on je trenutno i dalje njihov zaposlenik. Naime, Kovač je navodno nakon utakmice Eintrachta i Bayerna sjeo u automobil za čijim je volanom bio Bruno Kovačević.

Riječ je inače o osobnom vozaču Bayernovog predsjdnika Ulija Hoenessa. On je navodno odvezao Kovača u posjet obitelji u Salzburg, a ta je činjenica malo zasmetala sportskog direktora Eintrachta Brunu Hübnera.

"To je zasigurno za nas nezgodno ispalo. Ali bila je to stvar privatne prirode i Niko je želio provesti vrijeme s obitelji. Bilo je to malo naivno, posebice sada kada privlači pozornost kao Bayernov trener. Ali mlad je...", Hübnerove su riječi koje prenose njemački mediji.

Neki se pitaju zašto Kovač nije izabrao drugi oblik prijevoza za posjet obitelji, a ne auto budućeg poslodavca, zbog čega je samo dao 'municije' onima koji ga napadaju zbog prelaska u Bavarsku.

"Morao sam otići vidjeti suprugu u Salzburg i zahvalan sam mom dugogodišnjem prijatelju Bruni što se spontano ponudio i odvezao me", rekao je Kovač.

Linker
05. svibanj 2024 10:14