EIBNER-PRESSEFOTO/WOLFGANG FRANK/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Eibner-pressefoto/wolfgang Frank/imago Sportfotodienst/profimedia
NE OVISI SAMO O SEBI

Niko Kovač razočaran, sada ga samo jedan put vodi u Europu: ‘Zaslužili smo izgubiti. Odluka pada zadnji dan‘

‘Nisam prorok, ali to se događa. Imamo domaću utakmicu i moramo čekati druge rezultate‘.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. svibanj 2023. 10:38

Niko Kovač će za dlaku ili ostati bez Europe ili je, pak, izboriti. Nakon domaćeg poraza od Freiburga (0:2) Wolfsburg je pao sa šestog na sedmo mjesto i trenutno je prvi ispod crte bodovno izjednačen s Leverkusenom koji pritom ima utakmicu manje.

- Nismo uspjeli ustati nakon prvog gola. Tijekom sezone rijetko smo se uspjeli vratiti nakon što smo primili gol. Zaslužili smo izgubiti... Sve u svemu, nismo imali dovoljno intenziteta. Posljednjih 20 minuta utakmice je napravilo razliku - kazao je Kovač.

Šanse Wolfsburga za europski plasman uoči posljednjih 90 bundesligaških minuta ove sezone svedene su na teoriju. Pogotovo jer više ne ovise samo o sebi. Uz bodove protiv Herthe trebaju im dva loša rezultata Leverkusena kojem slijede okršaji protiv Borussije M. i Bochuma.

- Sve će se odlučiti posljednjeg dana. Nisam prorok, ali to se događa. Imamo domaću utakmicu i moramo čekati druge rezultate. Gledat ćemo da barem pobijedimo u posljednjoj utakmici sezone - poručio je Kovač.

Linker
18. travanj 2024 15:54